Царовска: Забрзано ги дигитализираме услугите во образованието, граѓаните треба максимално да ги користат овие придобивки

Министерството за образование и наука успешно ги дигитализира услугите за нострификација на диплома за високо образование, за аплицирање за стипендија,

Прочитај повеќе