Кодфлер станува дел од глобалната дигитална агенција Валтек

Скопје (Северна Македонија), 29 март 2021 – Валтек, глобална дигитална агенција чиј фокус е деловна трансформација, денес ја објави аквизицијата

Прочитај повеќе