Зелената и дигитална транзиција, човечкиот капитал и поврзувањето со глобалните синџири во фокусот на тригодишната Програма за економски реформи

Економско закрепнување, зелена транзиција и модернизација на енергетскиот сектор, подобрување на образовниот систем, здравството, пазарот на труд и социјалната вклученост,

Прочитај повеќе