Квалификувани сертификати за безбедно дигитално работење

Секоја компанија којашто решава да го започне процесот на дигитализација има иста цел – да ја унапреди работата и ефикасноста,

Прочитај повеќе

Компаниите преку дигитализација можат да остварат поголем раст

Дигиталното работење на комапниите во нашата земја и од регионот во просек изнесува десет проценти од вкупното работење на компаниите

Прочитај повеќе