- Advertisement -

archiveдиерктор

Економија

Еделман: Нема да има пензии, ќе се работи до смрт

Рик Еделман, основач и извршен директор на „Edelman Financial Services“, една од водечките компании за финансиски советодавни услуги, верува дека...