Инбоксот на Димитар Атанасовски преплавен со предлози и решенија за неговиот проблем

Актуелната ситуација со пандемијата предизвикана од корона вирусот го промени начинот на живот кај сите. Поради мерките и препораките кои

Прочитај повеќе