АЗЕСКИ ИМ ДОДЕЛИ НАГРАДА – ГОЛЕМА ПЛАКЕТА НА ВУЧИЌ, РАМА, ЗАЕВ И КОВАЧЕВСКИ

Иницијативата за единствен пазар преку создавање економска зона која дополнително ќе ги подобри политичките и економските односи и ќе ги

Прочитај повеќе

Ковачевски: Честит 1 мај! – Им оддавам огромно признание на сите работници во земјата, во Владата имаат искрен сојузник

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски им го честиташе Денот на трудот – 1 мај, на сите

Прочитај повеќе