Македонската дипломатија на скенер – вонреден ветинг по скандалот во МНР

Загриженост и вознемиреност предизвика приведувањето на вработен во МНР, кој се барал со потерница. Бујар Османи најавува проверка на дипломатскиот

Прочитај повеќе