Околу 70 % од дипломираните студенти на УЈИЕ се вработени во првата година по дипломирањето

Дипломираните студенти на Универзитетот на Југоисточна Европа, според Центарот за кариера, продолжуваат да се атрактивни за пазарот на трудот во

Прочитај повеќе