Отворен Балкан: Потпишан договор за олеснување на процедурите за признавање на дипломи и научни степени стекнати во Северна Македонија, Србија и Албанија

Иницијативата „Отворен Балкан“ носи придобивки и за образованието и науката во регионот. Денеска во Охрид, највисоки претставници на државите кои

Прочитај повеќе

Свечено доделени дипломите на дипломираните студенти од Меѓународниот балкански универзитет

На околу 500 дипломирани студенти од Меѓународниот балкански универзитет (МБУ) од академските години 2019/2020 и 2020/2021,на свечена манифестација која се

Прочитај повеќе