Лазаров: Во вториот квартал има нето одлив на странски инвестиции од 9,3 милиони евра

📺 Изјава во вестите на Алфа за тековната состојба и ветувањата во делот на СДИ. Неколку клучни поенти: 1️⃣ Во вториот квартал

Прочитај повеќе