Директорот на ЈП „Комунална Хигиена“ работеше со своите вработени

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје Абдусамед Шабани денеска беше на терен заедно со своите вработени, возачи, метачи и работници кои

Прочитај повеќе