- Advertisement -

archiveдиректор

ЕкономијаМакедонијаНовости

Деспотовски: Инвестираме 15 милони евра во инфраструктура, ќе помогнеме и во локален економски развој

Технолошко индустриската развојна зона  ги проширува можностите за инвестирање на локално ниво како и отворање заеднички зони со општините со...
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникот

Струмичките актери по средбата со министерката најавуваат протест, ако до понеделник не се најде решение за соодветен директор

Доколку до понеделник не се најде решение со кое на позицијата директор на културниот центар „Антон Панов“ ќе се овозможи...
1 2 3
Page 1 of 3