Еве колку плата земаат работниците во странските компании во Македонија

Новиот директор на Дирекцијата за технолошко-индустриски развојни зони, ТИРЗ, Јован Деспотовски, денеска откри многу интересен податок, а тој е дека

Прочитај повеќе