ТИРЗ: Нема најави за отпуштање на вработени кај странските инвеститори

Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони информира дека во моментов ниту еден странски инвеститор не најавил отпуштање на работници, ниту

Прочитај повеќе

Скопје рангирано во две категории на „фДи” Магазинот за европски градови и региони на иднината за 2020/21

Во најновото рангирање на „фДи” Магазин одделот на  „Фајненшал тајмс” „Financial Times” Европски градови и региони на иднината за 2020/21 Скопје се

Прочитај повеќе