Андреева: Дискриминаторските мерки ја отежнуваат веќе отежната состојба на компаниите

Сојузот на стопански комори на Македонија препознавајќи ја сериозноста на епидемиолошката состојба во земјава предупредува дека со новите мерки за

Прочитај повеќе