Левица: Уште еден “бонбона” бизнис на СДС ќе ја зароби иднината на народот

Додека вниманието на народот е насочено кон безуспешната борба на министерството за здравство со корона вирусот, “експертите” на СДС подготвуваат

Прочитај повеќе