Претседателот на Дипломатскиот синдикат добил дисциплинска

Претседателот на Македонскиот дипломатски синдикат, Зоран Дабиќ добил дисциплинска постапка од Министерството за надворешни работи оти јавно зборувал за состојбите

Прочитај повеќе