Нора Шаќири разрешена од в.д дирeкторка – Водела дисциплинска постапка врз вработени во време на изборен процес

В.д директорката на НУ Театар Комедија – Скопје, Нора Шаќири Марковиќе е разрешена од функцијата. Од Министертсвото за култура информираат

Прочитај повеќе

Нови обвинувања од Лозово: Членови на дисциплинската комисија ќе одговараат дисциплински

Мобингот кој секојдневно го трпат вработените во Општина Лозово ги охрабри да застанат пред камерата на Сител. Ако до пред

Прочитај повеќе

(Фото) Јовановски: Голем дел од дисциплниските постапки во АВРМ се фингирани

Горан Јовановски е синдикален претставник од синдикалната организација на АВРМ при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија кој од 2012

Прочитај повеќе