ЛАНСКИОТ ПРОФИТ НА „МАКПЕТРОЛ“ Е 22,3 МИЛИОНИ ЕВРА, НА ТЕЛЕКОМ 27,9 МИЛИОНИ –Кои се другите ТОП 10 најголеми компании по добивка

Вкупната добивка на 100-те најпрофитни компании во 2021 година е 735,5 милиони евра, покажуваат податоците на платформата БизнисМрежа.мк. Нивните профити се

Прочитај повеќе

Резултати од работењето на Алкалоид: Во периодот јануари – септември 2019 година се реализирани 127 нови вработувања

Алкалоид“ со раст на консолидираниот извоз од 19%, раст на консолидираната нето добивка од 26%, инвестиции во износ од 603

Прочитај повеќе

Во првото полугодие Тутунска банка остварила добивка од 15 милиони евра

Во периодот од 01.01.2019 до 30.06.2019 година, НЛБ Банка АД Скопје работеше согласно усвоената Деловна политика на Банката за 2019-та

Прочитај повеќе

Неделков: СОНК не е вклучен во расправата за нивелација на платите

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК денеска одржа пресконференција по повод најавената нивелација на плати во дејноста

Прочитај повеќе