Проверете дали ве има: Доделени последните месечни награди од Мој ДДВ и главната награда од 1 милион денари

Сите оние кои скенираа сметки преку Мој ДДВ во саботата имаа можност да го гледаат извлекувањето на последните месечни награди

Прочитај повеќе

Добитниците на 6,000 денари ќе се знаат до крајот на оваа недела

Управата за јавни приходи во текот на оваа недела треба до Генералниот секретаријат на Владата да го достави прочистениот список

Прочитај повеќе