ИНТЕРВЈУ | КАТЕРИНА КОКИНА: ДА СЕ БИДЕ НАЈПЛАТЕНА ИЗВРШИТЕЛКА НОСИ САТИСФАКЦИЈА ЗА АНГАЖМАНОТ ВО СПРОВЕДУВАЊЕТО НА ПРАВДАТА

Со нето-добивка од над 130.000 евра, канцеларијата на извршителката Катерина Кокина остварила најголем профит во 2021 година. Добивките на извршителите,

Прочитај повеќе

Продадена е една од најголемите фабрики во СФРЈ за 1,1 милијарди динари

Индустријата за мотори Раковица АД која е во стечај продадена е за 1,1 милијарди динари. Некогашниот индустриски гигант на СФРЈ

Прочитај повеќе