„Ербас“ отпушти 16 луѓе поради индустриска шпионажа

„Ербас“ отпушти 16 вработени без најава во врска со истрагата за шпионирање германските воени програми, јавуваат медиумите во Минхен. Обвинителството

Прочитај повеќе