archiveдоговарање

СветСиндикат

ЕТУК го одржа првиот состанок со Претседателката на Европскиот Совет, вон дер Лајен

Европската Конфедерација на синдикати  - ЕТУК вчера одржа позитивен прв состанок со Урсула Вон дер Лајен, претседателката на Европскиот Совет,...