Во Здравствен дом Скопје не се исплаќа додаток согласно Законот за недела неработен ден

Во Здравствен дом – Скопје не се исплаќа додаток за работа во недела, додека во останатите ова законско решение се

Прочитај повеќе

Јовевски: Додатоци на плата за време на празник

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски: ДОДАТОЦИ НА ПЛАТА ЗА ВРЕМЕ НА РАБОТА НА ПРАЗНИК – Покрај корона кризата

Прочитај повеќе

Судската администрација денеска излезе на протест за да ја зголеми платата на судиите

Судската администрација излезе на еден ипол часовен протест за да ја зголеми и онака големата плата на судиите. Судската администрација

Прочитај повеќе