archiveдоделување

ЕкономијаМакедонија

Доделување на сертификати на компании „Фер со потрошувачот“

Свечено доделување на сертификатот за компании „Фер со потрошувачот“ ќе се одржи денеска во Скопје. На настанот најавено е обраќање...