Обезбедени нови три илјади транспортни дозволи за домашните транспортери

Правиме најголем исчекор во транспортниот сектор каде домашните транспортери добиваат нови три илјади меѓународни дозволи за превоз на стока, што

Прочитај повеќе

Германија станува новиот рај за Албанците, за три години им се издадени 30 илјади дозволи за престој

Податоците на Евростат покажуваат дека дозволите за престој што Германија им ги издава на албанските граѓани почнале значително да се

Прочитај повеќе