ИНТЕРВЈУ | КАТЕРИНА КОКИНА: ДА СЕ БИДЕ НАЈПЛАТЕНА ИЗВРШИТЕЛКА НОСИ САТИСФАКЦИЈА ЗА АНГАЖМАНОТ ВО СПРОВЕДУВАЊЕТО НА ПРАВДАТА

Со нето-добивка од над 130.000 евра, канцеларијата на извршителката Катерина Кокина остварила најголем профит во 2021 година. Добивките на извршителите,

Прочитај повеќе

„ПАРИ“ ОТКРИВА: Најголемите даночни должници се на иста адреса и наскоро треба да се избришат

Управата за јавни приходи редовно ја објавува листата на должници. Последната објавена е за долгови доспеани до 30.09.2021 и неплатени

Прочитај повеќе

УЈП ја објави најновата листа на должници

Управата за јавни приходи ја објави Листата на должници бр.12/2021 за долгови доспеани до 31.08.2021 и неплатени до 30.11.2021 година

Прочитај повеќе

Кој колку должи – УЈП ја објави најновата Листа на должници

Управата за јавни приходи ја објави Листата на должници бр.03/2021 за долгови доспеани до 30.11.2020 и неплатени до 28.02.2020 година

Прочитај повеќе