Ќе се отвори Центар за поддршка на домашните компании за настап на НАТО пазарот

Во Министерството за одбрана наскоро ќе почне со работа Центарот за поддршка на домашни компании за настап на НАТО пазарот,

Прочитај повеќе

Законот за субвенции на приватните фирми треба да оди на ремонт

Голем трошок за мал ќар. Анализа на Фајнанс Тинк открива аномалии во државната стратегија за поддршка на инвестициите на домашни

Прочитај повеќе

45 домашни компании се стекнаа со сертификатот „Фер за потрошувачот

Вкупно 45 компании денеска добија сертификат „Фер за потрошувачот“ за компании со јасно дефинирани правила за заштита на безбедноста и

Прочитај повеќе