Тинејџер го пријавил својот татко во полиција поради тоа што му наложил да ги изврши домашните работи

Кинеските медиуми неодамна известиле за случајот на 14 годишното момче кое ја шокирало полицијата, обвинувајќи го својот татко за „илегален

Прочитај повеќе