Нептун донаторска кампања по повод Светскиот ден на хуманоста

Како дел од стратешко партнерство помеѓу СОС Детско село и НЕПТУН Македонија „Заедно за повеќе насмевки“, почнувајќи од 03.08.2021 НЕПТУН

Прочитај повеќе