Горска Вода со донации за населението во Украина

Во знак на солидарност, како општествено одговорна компанија, одлучивме да се приклучиме кон бројните хуманитарни акции. Да им помгнеме на

Прочитај повеќе

Донации за социјално ранливи граѓани во Струмица и Радовиш

Општинските организации на Црвен крст во Струмица и Радовиш денеска донираа новогодишни пакетчиња и пакети со хигиена на социјално ранливи

Прочитај повеќе

Каде испарија донациите, лекари во борба со КОВИД-19 со една маска на ден

Каде исчезнаа донациите со опрема за здравствени работници? Здравствени работници се борат со КОВИД-19 без опрема. Тие се приморани да

Прочитај повеќе

Витаминка со донации за лицата со посебни потреби

Пакети со прехранбени производи до лица со посебни потреби донираше компанијата „Витаминка“. – Минатата и оваа недела, компанијата достави поголема

Прочитај повеќе

Жито Лукс со донации за социјално загрозените семејства

Во овие тешки времиња на криза, предизвикана од пандемијата на COVID-19, Жито Лукс продолжува да донира на здруженија кои им

Прочитај повеќе

Отворено писмо до политичарите…

Претседателката на Здружението „Гласен Текстилец“, Кристина Ампева на својот фејбук профил објави отворено писмо до политичарите. Писмото ви го проследуваме

Прочитај повеќе