Да соберме средства за автомобил за потребите на Донирај Компјутер, за повеќе деца да добијат компјутери

Фејсбук статус на Кристина Ампева: Друштво, Борче направи за нашите деца повеќе од било која институција. Сега ние му требаме

Прочитај повеќе