ЗНМ и ССНМ со барање до МРТВ: Да се реши работниот статус со дописниците

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) заедно со Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници во Македонија (ССНМ) денес на

Прочитај повеќе