Македонци работат во Белград како доставувачи на храна – Платите стигнуваат до 800 евра

Професијата доставувач на храна доживеа експанзија во последните две години во текот на пандемијата со коронавирусот. Иако во Белград можат

Прочитај повеќе

DelCo вработува во повеќе градови…

Eдинствената специјализирана компанија за достава во Македонија има потреба од вработување кандидати за следните работни позиции: Доставувачи на поштенски пратки

Прочитај повеќе