Берзата за дојдовен туризам годинава на интернет платформа

Во отсуство на саеми за туризам, за разлика од претходните години, петтата по ред македонската берза за дојдовен туризам ќе

Прочитај повеќе

ТУК и НАИТМ: Туризмот има потенцијал, потребна е системска поддршка

Туристичко – угостителската комора (ТУК) и  Националната Асоцијација за дојдовен туризам (НАИТМ) одржаа прес конференција во Сојузот на стопански комори на

Прочитај повеќе