Шахпаска: Новата градинка во Драчево ќе обезбеди опфат на дополнителни 108 деца во предучилишно образование

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска заедно со градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски денеска направија увид

Прочитај повеќе

Kaко во кoмyнизмoт: Дpaчевчани ги гyбaт свoите имoти пopaди гacoводот

Гасификацијата на Скопје во Драчево создаде сериозни проблеми за граѓаните кои напоменуваат дека немаат добиено ниту експроприација за одземеното земјиште,

Прочитај повеќе