Јапонците размислуваат чекор понапред работејќи на дрвени сателити

Јапонската компанија “Sumitomo Forestry” заедно со Универзитетот Кјото започнаа да го истражуваат растот на дрвјата и употребата на дрвени материјали

Прочитај повеќе