„Не доаѓајте од утре на работа“ – Левица тврди дека Дрекслемаер преку ноќ ги отпуштал вработените

Левица, по анонимни дојави од повеќемина поранешни и сегашни вработени во фабриката Дрекслермаер, лоцирана близу Кавадарци (ДММ), дојде до сознанија

Прочитај повеќе

ПОВРЕДЕНА РАБОТНИЧКА ВО „ДРЕКСЛМАЕР”

Работничка се здобила со повреда во германската фабрика „Дрекслмаер” во Кавадарци, потврдија од Државниот инспекторат за труд. – Наш инспектор

Прочитај повеќе