- Advertisement -

archiveдржавава

Македонија

Возовите во државава ќе сообраќаат со нов возен ред

Почнувајќи од 27 април, возовите во државава ќе сообраќаат по нов возен ред поради измените во времетраењето на полицискиот час кој...