archiveдржавата

ЕкономијаМакедонија

Во Македонија поевтина е облеката отколку храната

И покрај тоа што анализите на Евростат и други меѓународни институции, покажуваат дека Македонија е меѓу земјите со најевтина храна,...
МакедонијаПравдаСиндикат

Спасовски: Ќе го следиме зголемувањето на пензиите согласно измените во законот за ПИОМ

Заложбите, целите и задачите поради кои е формиран Пензионерскиот синдикат при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија е подигнувањето и...
1 2 3
Page 3 of 3