Државен испитен центар: Обврските од заедничкото решение ќе бидат исполнети во целост

Реакција на Државниот испитен центар на тврдењата на Средношколскиот Сојуз дека во дел од средните училишта не се почитува постигнатиот

Прочитај повеќе