Државна видеолотарија: Не подлежиме на системот на лиценцирање

Државната видеолотарија на Македонија (ДВЛМ) реагира на изјавата на Асоцијацијата на спортски обложувалници на Македонија (АСОМ), според чие соопштение од

Прочитај повеќе