Караванот на Државна изборна комисија ги посети Тетово, Струга, Охрид, Битола и Прилеп – Ти си на ред! Излези, гласај!

Караванот на Државната изборна комисија оваа недела ги посети општините Тетово, Струга, Охрид, Битола и Прилеп. Како дел од овогодинешната

Прочитај повеќе

Ти си на ред! Излези, гласај! – Државната изборна комисија ја започна едукативната кампања за претстојните Локални избори 2021

Државната изборна комисија ја започна кампањата „Ти си на ред! Излези, гласај!“, во рамките на претстојните Локални избори 2021. Главните

Прочитај повеќе