Освоен е стан, за само 100 денари, на инстант лозот „Доме сладок доме“ на Државна лотарија

Државна лотарија, со радост ви го претставува семејство Секуловски – првите добитници на стан од најдомаќинскиот инстант лоз „Доме, сладок

Прочитај повеќе