Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија се приклучува кон протестот на КСС

Соопштението на Синдикатот на администрација и државна управа ви го пренесуваме интегрално: Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија

Прочитај повеќе

ЗЗПР: Зборуваме за полициски час, а во државната управа се кршат препораките, прописите и одлуките

Соопштението на Здружението за заштита на правата на вработените ви го пренесуваме интегрално: Почитувани, Бројот на заразени од пандемијата со

Прочитај повеќе