Протест на вработените во државните институции на БиХ, со барање за поголема плата и колективен договор

Работниците вработени во државните институции на Босна и Херцеговина денеска протестираа во Сараево, барајќи потпишување колективен договор, повисоки плати и

Прочитај повеќе

Почна обуката „Протокол и дипломатија” за вработени во државните институции

Во Тетово денеска започна одржувањето на обуката „Протокол и дипломатија”, програма од центарот за јазици „Флуент”, верифицирана од Министерството за

Прочитај повеќе