Заев: Ќе излеземе во пресрет на околу 13 илјади лица, коишто работеле во државни претпријатија, кои пропаднале, а луѓето останале без работа

Во врска со стечајните работници на кои им недостасуваат неколку месеци за да го исполнат условот 15 години работен стаж

Прочитај повеќе

Истражување: Транспарентноста на државните претпријатијата во 2020 година зголемена, но сѐ уште на ниско ниво

Центарот за граѓански комуникации (ЦГК) денеска го објави истражувањето „Транспарентност и отчетност на претпријатијата во државна сопственост за 2020 година“.

Прочитај повеќе