ССК бара активирање на државните резерви, елиминирање на процедурите за обновливи извори и поголемо производство на храна

Итно да се елиминираат непотребните и комплицирани бирократски процедури за инсталирање обновливи извори на енергија кои траат по 60 до

Прочитај повеќе