Ќе не здрма поскапа струја – државните фирми бараат двојно зголемување на цената

Се поизвено станува поскапувањето на струјата. Според информации на Сител, Мепсо ќе бара двојно зголемување на цената за преносот кој го

Прочитај повеќе